TIM consultancy


Naast actief op zoek te gaan naar uitdagingen in de gezondheidszorg, laat TIM Solutions zich ook graag inspireren door (zorg)instellingen, -bedrijven en -organisaties die te kampen hebben met specifieke vragen of uitdagingen. Dit kan uiteenlopen van vragen over hoe een specifiek (zorg)proces kan worden verbeterd tot het ontwikkelen van een concreet product of software applicatie.


TIM benadert bestaande patstellingen vanuit een geheel eigen perspectief en komt daarmee regelmatig tot innovatieve oplossingen. Een frisse kijk op de zaak doet vaak wonderen. Ons motto is dan ook niet voor niets: nieuwe oplossingen voor bestaande uitdagingen. Bij TIM blijft het echter niet bij het benoemen van oplossingen alleen. Indien gewenst, blijven één of meerdere TIM professionals actief betrokken bij het project om implementatie van het idee of product te verzekeren.


Heeft uw bedrijf, organisatie of instelling ook een vraag of uitdaging die u aan TIM zou willen voorleggen? Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van ambitieuze jonge professionals met verschillende achtergronden die samenwerken om te komen tot een gemeenschappelijke oplossing? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog (geheel vrijblijvend) contact met ons op.