K. Veldhuis

Studie/werk:
Huisarts.

Korte beschrijving studie/werk:
Momenteel ben ik werkzaam als huisarts. Gedurende mijn opleidingsjaren heb ik mij naast geneeskunde voornamelijk bezig gehouden met onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Wat hoop je over 5 jaar te hebben bereikt?
Ik wil dan mijn opleiding tot huisarts hebben afgerond en nog altijd actief betrokken zijn bij zorgvraagstukken. Daarnaast wil ik maatschappelijk betrokken zijn en zorggerelateerde problemen actief bij de bevolking onder de aandacht brengen.

Wat was de reden dat je je hebt aangesloten bij TIM?
Artsen zijn goed in hun vak, maar zijn terughoudend op het gebied van innovatie en verandering. Door aan te sluiten bij een multidisciplinaire groep van technici die normaal gesproken moeilijk in aanraking komen met de medische wereld kan ik helpen een brug te slaan tussen deze groepen en daarbij gericht advies geven. Daarnaast ben ik internationaal georiƫnteerd. Ik ben er van overtuigd dat elk land goede punten heeft betreffende de gezondheidszorg. Aan ons de taak hier de beste voorbeelden uit te pikken.

Wat verwacht je dat jouw toevoeging zal zijn binnen TIM?
De medische expertise en connecties binnen de geneeskundige wereld zullen erg belangrijk zijn. Daarnaast kan ik gericht vraagstukken leveren welke we vervolgens in multidisciplinair verband proberen op te lossen.