O. Hertgers

Studie/werk:
Technische Geneeskunde (BSc en MSc, Univeristeit Twente), Master Geneeskunde (VU Medisch Centrum A'dam), Promotietraject (VU Medisch Centrum A'dam).

Korte beschrijving studie/werk:
Bij de opleiding Technische geneeskunde lag mijn focus op advanced medical neuroimaging. Nu tijdens mijn opleiding geneeskunde ben ik bezig met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van optimalisatie van de beeldvorming en behandeling van brein arterioveneuze malformaties.

Wat hoop je over 5 jaar te hebben bereikt?
Ik wil samen met de teamleden van TIM minimaal 2 concrete projecten tot volwaardige producten of diensten ontwikkelen die een duidelijke meerwaarde hebben in de zorg op het gebied van diagnostiek, behandeling, patiëntcomfort en kosten.

Wat was de reden dat je je hebt aangesloten bij ‘TIM’?
Al geruime tijd wilde ik een samenwerkingsverband tussen artsen en technici opzetten. Toen ik de huidige teamleden van TIM tegenkwam was het voor mij direct duidelijk dat dit het platform voor verandering in de zorg zal worden!

Wat verwacht je dat jouw toevoeging zal zijn binnen TIM?
De combinatie van technische geneeskunde en traditionele geneeskunde geeft mij een uniek perspectief om de problemen in de zorg te herkennen en ook direct met beide partijen te bespreken. Daarnaast zal ik het team ondersteunen op het vlak van de grafische vormgeving voor TIM.