TIM wint SHC 2017 met FluidBalance!

01 Jun 2017

Dit jaar zond TIM Solutions een tweetal nieuwe medische innovaties in voor de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) 2017. Het ging om de innovaties ‘PerfectPose’ en ‘FluidBalance’. Uit ruim 40 inzendingen, werden 15 innovaties geselecteerd door een onafhankelijke jury. Beide innovaties van TIM Solutions werden geselecteerd.

Op 1 juni 2017 vertegenwoordigden Omar Hertgers en Rick Pleijhuis TIM Solutions tijdens de SHC te Rotterdam. Beide heren verzorgden een pitch van één minuut over respectievelijk PerfectPose en FluidBalance. Uit de 15 gepitchte innovaties werden vijf winnaars geselecteerd. Ook FluidBalance werd geselecteerd, waarna nogmaals een pitch voor het publiek werd gegeven van ditmaal 3 minuten. Na afloop vond een ‘live bidding’ plaats, waarbij aanwezigen in de zaal de start-ups konden ondersteunen in kind of door een financiële bijdrage. FluidBalance viel in de smaak en sleepte verscheidene aanbiedingen binnen.

Het was weer een inspirerend event wat veel nieuwe contacten heeft opgeleverd. Wij danken het bestuur van de SHC 2017 voor de goede organisatie en feliciteren bovendien ook de overige winnaars met hun behaalde resultaat!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *