T. Verbeek van Buuren

Studie/werk:
Gymnasium (RSG Magister Alvinus te Sneek), Geneeskunde (2016, RuG), Promotietraject (2017, Epidemiologie/Gynaecologie, UMCG), Epidemioloog (2019, UMCG), Huisartsopleiding (2019, UMCG), Post-doc onderzoeker (Huidig, UMCG), Praktijkhoudend huisarts (HuisartsGroningen.nl)

Korte beschrijving studie/werk:
Tijdens de studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik geparticipeerd in een basiskwalificatie onderwijstraject, het JSM Bachelor honours programma afgerond en heb ik het grootste deel van mijn promotietraject afgerond. Inmiddels ben ik gepromoveerd en heb ik de opleidingen tot huisarts en epidemioloog afgerond. Momenteel ben ik met zeer veel plezier praktijkhoudend huisarts te Groningen.

Wat hoop je over 5 jaar te hebben bereikt?
Ik ben een veelzijdige huisarts met een eigen praktijk. Ook hoop ik dat we met TIM inmiddels een flink aantal concepten en producten hebben ontwikkeld om de zorg veiliger, doelmatiger en doeltreffender te maken!

Wat was de reden dat je je hebt aangesloten bij ‘TIM’?
Ik ben ervan overtuigd dat vele processen efficiënter en veiliger kunnen verlopen en dat de meeste technieken hiervoor reeds bestaan. Door als medici de samenwerking aan te gaan met professionals uit andere werkgebieden verwacht ik dat deze technieken vlotter en op creatieve wijze hun toepassing vinden in de zorg.

Wat verwacht je dat jouw toevoeging zal zijn binnen TIM?
Tijdens de werkzaamheden in het ziekenhuis loop je tegen ontzettend veel inefficiënte zorgprocessen aan. Ik verwacht deze problemen te kunnen inbrengen in TIM en door ‘out of the box’ te denken te kunnen bijdragen aan mogelijke oplossingen.